Последни публикации

Публикация в „Па-медия”

Региоален експертно-консултантски и информационен център „Читалища” – Пазарджик в партньорство с фирма „Епсилон ЧК”

      ООД и КРИБ – Пазарджик организират обучение по екипност за 15 читалищни секретари от Областта. Пилотното обучение на тема „Как да подобрим екипността или как да станем Екипа – шампион”  ще се проведе на  9 декември 2011 г. /петък / от 13.30 ч. в обучителната зала на Регионална библиотека „Никола Фурнаджиев” гр. Пазарджик. Търсеният ефект е участниците в тренинга да приемат думата екипност, не като моден термин, а като ключова предпоставка за постигане на успехи, такива, които зависят в голяма степен от личността. Тренерите от фирма „Епсилон ЧК” – ООД обещават на всеки обучаващ „да отвори очите си за някои простички, но страшно полезни неща”, които да подобрят самочувствието и настроението в предпразничните дни.

И стават „чудеса” по Коледа. Обучаващата институция ще направи този тренинг безвъзмездно, дори ще го повтори в началото на 2012 г за още 15 читалищни секретари.

Обучението за работа в екип е изключително полезно за ефективността на работата и за самочувствието на отделната личност. Именно признанието от екипа и професионалната гилдия е онова, което формира високата самооценка на индивида. Психолозите препоръчват такива обучения да се провеждат периодично.  Но …. откъде пари и за това в  „отънелия” до скъсване читалищен бюджет и то в края на една тежка и началото на …. дано не по-тежка финансова година?

Благодарност от РЕКИЦ „Читалища”- Пазарджик  на фирма „Епсилон ЧК” – ООД и КРИБ – Пазарджик за доброто партньорство и съпричастността към читалищната идея.

 

 

 

 

ИНФОРМИРА: Радка Енчева-Кочева, експерт в РЕКИЦ „Читалища” – Пазарджик


Leave a Reply

Последни публикации